Tips på en utmärkt restaurang i Vara

Hallå allihopa! Tyck nu inte att det är konstigt att jag skriver om mat så här precis efter jul. Det är ju precis tvärt om, väldigt bra att jag ska berätta om en restaurang som heter Tråvad Livsmedel. För om ni blev trötta på all julmat, kan det ju vara gott att gå hit och äta något annat än det som ni hade hemma på ert julbord! Den här restaurangen ligger i Vara. Jag går hit rätt ofta därför att jag tycker detta är ett riktigt bra ställe som serverar utsökt mat. Jag är riktigt imponerad av det breda utbud av mat och dryck som finns på menyn. Det är också en trevlig och avslappnande miljö på restaurangen och servicen kunde inte varit bättre. Nu är detta ett ställe som jag och mina jobbarkompisar brukar käka lunch på. Riktigt bra ställe för den som är sugen på något mitt på dan, eller kanske middag på kvällen! 

 

Det här är som sagt en restaurang för oss i Vara som vill äta och dricka och må gott. Tråvad Livsmedel vill jag verkligen rekommendera till er, mina läsare. De som arbetar på restaurangen har alla arbetat med matlagning och dylikt under många år. Även om själva restaurangen inte har funnits i mer än ett par år, så är kompetensen inom matlagning hög. Har du några speciella önskemål gällande din mat eller någonting annat gällande deras verksamhet, så kommer detta inte vara något problem. De försöker nämligen att anpassa sitt arbete efter alla kunders olika behov, förutsättningar och önskemål. Som sagt, unna dig riktigt god mat och gå dit skulle jag vilja säga! Tack för att du läste i bloggen idag också och hoppas vi hörs snart igen! 

Du gillar kanske också...