Nu fungerar det bra med kontorsstädningen

Nu är det onsdag igen och jag hoppas att alla mina läsare åt något gott till lunch. Eftersom det är så många av er som haft frågor om hur det har gått med städningen på kontoret som tyvärr inte fungerade något vidare bra, så tänkte jag skriva ett inlägg om just detta och berätta att det nu blivit ändring på saker och ting. Min chef sökte efter någon städfirma som kan hjälpa till inom kontorsstäd i Västerås och det blev så att han har skrivit ett kontrakt med Katja städ rent och fint om att de ska städa en gång i veckan och mer ofta vid behov. 

Det var en annan företagare som min chef visst gått på Handelshögskolan ihop med som tipsade om denna städfirma. Då tyckte chefen att det kändes betryggande att vända sig till Katja städ rent och fint på grund av denna rekommendation, och det visade sig att denna städfirma var precis så bra som chefens vän sagt att de skulle vara. Då flera av mina läsare befinner sig här i Västerås med omnejd tänkte jag nu att jag ville tala om för er att det här är en städfirma som jag tycker att ni ska tipsa era chefer och arbetsledare om. Om jag har förstått det hela rätt så är det flera av er som är på arbetsplatser där städningen inte fungerar optimalt. Och eftersom Katja städ rent och fint är ett företag bland annat som kan hjälpa till inom kontorsstäd i Västerås så tycker jag att det är en bra sak att göra att höra av sig till dem. Deras medarbetare är verkligen duktiga på att städa och hålla det fint och rent på vårt kontor. 

Du gillar kanske också...