Jag fick bra hjälp med en takrenovering

God morgon, god morgon och vad roligt att ni har kommit hit in till bloggen även idag. Jag hoppas alla mina kära läsare har haft en bra helg och nu så här på måndagen är taggade på ett nytt inlägg. I det här inlägget ska jag ta upp en sak med er som jag länge tänkt att skriva om men det har inte blivit av innan nu, nämligen att det finns ett företag som hjälper till med bygg i Örebro. Jag har skrivit inlägg om allt möjligt sedan jag startade bloggen utom just detta. Jag ska prata med er om ett företag som heter Ivo Grinvalds Bygg, det var dem som renoverade taket på mitt hus och det gjorde de bra. 

Jag är så tacksam till det här företaget eftersom de gjorde ett bra jobb. Taket var i dåligt skick och det hade till och med börjat regna in på ett ställe så det var inte en dag för tidigt att få taket åtgärdat, men till vem skulle jag vända mig? Jag nämnde så där lite i förbifarten på jobbet att jag hade problem med taket och då var det en kollega som tipsade mig om Ivo Grinvalds Bygg i Örebro. Min kollega hade vänt sig till dem förra året och han berättade att han var nöjd med den hjälp han fått av dem och det är tack vare min kollega som även jag bestämde mig för att anlita dem. Nu är vi i alla fall två personer som är supernöjda och därför ville jag skriva om detta till er så att ni som behöver hjälp med bygg i Örebro ska veta om att även ni kan få kvalitativ och kostnadseffektiv hjälp när ni väljer att anlita Ivo Grinvalds Bygg. 

Du gillar kanske också...